dijous, 19 de febrer del 2009

En primer lloc, he descobert el que era un bolg, que es pot dir que no sabia certament el que era. He aprés a fer-ne un de manera molt fàcil, perquè està tot molt explicat de manera detallada i clara, he fet la meua primera entrada i he penjat una foto.
Per una altra part, llegint sobre bolg he aprés conceptes relacionats amb aquest com per exemple què és un permalink, un blogroll, un trackback, un spam, un troll, un leecher, un newbie i un cheater.

Definiria el blog com un un lloc web en el qual una persona pot escriure textos, penjar fotos, videos, etc. A més a més, altres persones poden visitar-lo i escriure comentaris.

El blog pot ser úitl per a l'ensenyament perquè t'obliga a aprendre a penjar fotos, videos i també ensenya a comunicar-te de manera escrita a través de l'ordenador i a establir relacions amb persones.

També pot ser útil per a la meua formació professional ja que permet perfeccionar el que se sobre internet i sobre aquestes pàgines i també permet posar-te en contacte amb altres persones que poden ensenyar-te i aportar-te coses que t'interessen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada